Barnsliga politiker

Barnsliga politiker

Barnsligheterna i Sveriges Riksdagis fortsätter. Igår lämnade alliansen ett möte i “pensionsgruppen” pga av att en trädkramare var inbjuden. I korta drag: sossarna och alliansen har ett gäng ihop vad gäller våra pensioner.

DN: Pensionsgruppen är ett blocköverskridande samarbete som existerat i över 20 år och består av de fyra borgerliga partierna och Socialdemokraterna. De har gjort upp om det nya pensionssystemet och kommer fortlöpande överens om förändringar, villkor och regler för svenskarnas pensioner.

Nu bjöd sossarna in trädkramare i gruppen, eftersom de måste ha dem som kompisar för att kunna styra Sverige. Att sossarna kryper ner i sängen med ett av de minsta partierna är illa nog, men sedan visar de dessutom upp sin lilla “vän” i grupper där de inte är välkomna. Detta retade alliansen så mycket att de helt enkelt tågade ut ur rummet (med öppen bar och oxfilé på borden, antar vi).

Trädkramarnas språkrör, och tillika vice statsminister (nej fy fan), Åsa Romson svarar:

– Jag tycker att det är tragiskt och barnsligt, säger vice statsminister Åsa Romson (MP) till TT, om allianspartiernas agerande.

Buhu, ni är inte snälla
Buhu, ni är inte snälla

Ja, gumman, så skall det ju vara i Sveriges riskdagis! Har du inte fattat det ännu? Just nu råkade ni bli utsatta för samma vuxenmobbing som sd får utstå varje dag, och de är ändå Sveriges tredje största parti. Stackars lilla gumman…

Vidare gnäller Löfven över att sd inte kommer att berätta hur de ska rösta på mobbarnas budget förrän dagen innan det är dags… “men säg vad ni har för kort då… jag vill vinna ju…!”

Fyllkaja.nu har lösningen på dessa barnsligheter och “vuxen”mobbning: Ge tillbaka Kungen all makt! Färre ministrar att betala och färre idioter i en riksdag som tjänar en arbetares årslön i månaden för att sova på jobbet. 349 överbetalade jävla bebisar utan någon förankring i det verkliga livet, plus en massa statsråd och annat skit som kostar massa jävla pengar. Enkelt.

859 total views, 0 views today

MVH
Dubbelhakad Taffeltrast
Din röst i Alkodimman


Relaterade inlägg

Kommentera Inlägget