Metro – de utvisningshotades förkämpe

Metro – de utvisningshotades förkämpe

På senaste tiden har gratistidningen Metro allt oftare slagit upp stort om att den och den ska utvisas eller hotas av det. Nu senast en 10-årig pojke som skriver till tomten och säger att hans enda önskan är att få stanna i Sverige. För några veckor sedan var det 3 dagar i rad med olika personer som är i samma situation, veckorna innan dess minst en i veckan.

Det har handlat om Malalas tidigare lärare, en förståndshandikappad, en fotbolls spelande yngling där hans lag skapar facebook-grupp etc etc. Vad vill Metro med dessa ständiga “nyheter”? Det är säkert väl menat, men det börjar bli lite som i sagan om pojken som ropade varg… Försöker de verka seriösa, trots att mer än hälften är reklam i blaskan, eller vill de bara sätta in en stöt i våra “öpnna hjärtan”…? Det är väl lika synd om alla som skall utvisas, då de inte har skäl att få uppehållstillstånd, eller har jag fel?

Då kan de ju starta en veckobilaga med allas historier, och varför de inte skall utvisas. Mer utrymme för reklam.

970 total views, 0 views today

MVH
Dubbelhakad Taffeltrast
Din röst i Alkodimman


Relaterade inlägg

En kommentar till: “Metro – de utvisningshotades förkämpe

  1. […] igång igen, då. Det har nu gått ett tag sedan de hittade någon som orättvist ska utvisas (se tidigare inlägg). I gårdagens Metro kunde vi läsa om en mamma som ju iofs på rätt absurda grunder skall utvisas, […]

Kommentera Inlägget